| PES 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 + 2008 |
| (1/29) > >> |
|
Kaptan: 30MB Pro Evolution Soccer 2 Portable Ünlü futbol oyunu Pro Evolution portable versiyonu. Sadece 30MB. pes 2 rar şifresi:www.kralblog.com Not: Oyun açıldıgında konami yazısı çıktıktan sonra çıkan intro da(video gibi bir şey geliyo) oyun takılabiliyor . bunu önlemek için intro gelince hemen “z” tuşuna basıp introyu atlayın. d3dx9_26.dll dosyası eksik diye hata alırsanız bu dosyayı;   indireceksiniz sonra oyunun simgesini sağ tıklayıp winrar ile klasöre cıkart diyeceksiniz ve çıkan klasörün içine indirdiğiniz d3dx9_26.dll dosyasını ekleyeceksiniz .   Pes 3: Linkler:   Pes 4:   [680 Mb] Pes 5: FlasHFXP ile de indirebilirsiniz ortalama 50 kb ile indirdim dosya İso halindedir 2.3 gb direk dvdye yazarak oynayabilirsiniz DVD si olnayanlar Daemon Toolsu kurabilirler sanal sürücü oluşturarak oynayabilirler   Password: pes5-cryborg.forumtr.com birleştirerek yazın Pes 6: Rapid Share Linkleri*:   Pes 7:   Pes 8:   |
|
Zeyn'Epmin: Biri bana çıldırmadan bu netload'tan nasıl oyun indireceğimi anlatsın!!!!!! |
|
brhmarslan: linkleri benmi göremiyorum |
|
e-tikvesli: Alıntı sahibi: brhmarslan üzerinde 20 Haziran 2008, 01:19:27 linkleri benmi göremiyorum Mesaj yazmadan linkleri görememeniz gayet doğal! |
|
anatolia22: sağol |
| Navigasyon |
| Mesajlar |
| Sonraki Sayfa |