Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Havacılıktan Daha Ötesi

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Uçak TeknisyenLiği Hakkında Geniş Bilgi Sahibi OLanlara 1-2 Sorum OLacak.  (Okunma Sayısı 4572 defa)
ByLoRD01
Öğrenci
*

Karizma Puanı: 2

Üyelik Bilgileri
« : 21 Eylül 2009, 16:38:52 »

Merhabalar,
Ben Yunus Emre Gaçti. Arkadaşlar Ben Lise3 Düz Lise Ögrencisiyim. iLeride Meslek OLarak Uçak TeknisyenLiğini Arkadaşım Önerdi Fakat. Biraz Araştırayım Dedim Fakat Sanırım. Anadolu Teknik Lise Gibi Bi Durum VaR Bu Konuda Bi Bilgi Verebilcek Varmı?. Düz Lise Ögrencisi OLdugum İçin bu Bölümü Okuyamama Gibi Bi Sıkıntım OLmaz Umarım Yardımcı OLacak Arkadaşlara Cok Tşkler.
Zeyn'Epmin
Co-Admin
*

Karizma Puanı: 2826

sonsuZa kadar... =))

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 29 Eylül 2009, 22:15:54 »

Merhabalar,
Ben Yunus Emre Gaçti. Arkadaşlar Ben Lise3 Düz Lise Ögrencisiyim. iLeride Meslek OLarak Uçak TeknisyenLiğini Arkadaşım Önerdi Fakat. Biraz Araştırayım Dedim Fakat Sanırım. Anadolu Teknik Lise Gibi Bi Durum VaR Bu Konuda Bi Bilgi Verebilcek Varmı?. Düz Lise Ögrencisi OLdugum İçin bu Bölümü Okuyamama Gibi Bi Sıkıntım OLmaz Umarım Yardımcı OLacak Arkadaşlara Cok Tşkler.

Uçak teknisyenliği bölümünün (Elektronik - Gövde/Motor) üniversiteleri mevcut. Bu okullardan birini tutturabilirseniz uçak teknisyeni olabilirsiniz..

ZeynEpmin..

O şimdi Uçak Teknisyeni..
      "Turkish Technic"
                        &
  Mekatronik Teknikeri
safa26
Stajyer
*

Karizma Puanı: 10

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 01 Eylül 2010, 13:52:36 »

merhaba arkadaşlar ben yeniyim. Bu yıl otomasyon bölümü 3 . sınıfa gideceğim.ben burayı bitirdikten sonra .sivil havacılığı kazanmassam Kendi bölümümün 2 yıllığını okusam , bitirince girebilirmiyim sınavlara mülakatlara cevaplarınız için şimdiden teşekkürler .

safa26
Stajyer
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 01 Eylül 2010, 14:10:08 »

sadece sivil havacılık mezunu olanlar mı teknisyen olabiliyor yoksa başka meslek yüksek okulu mezunlarıda olabiliyormu sınavlara girebiliyormu ?
Zeyn'Epmin
Co-Admin
*

sonsuZa kadar... =))

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 01 Eylül 2010, 17:00:03 »

sadece sivil havacılık mezunu olanlar mı teknisyen olabiliyor yoksa başka meslek yüksek okulu mezunlarıda olabiliyormu sınavlara girebiliyormu ?

Meslek yüksek okulu mezunları da olabilme imkanlarına sahipler.

ZeynEpmin..

"Turkish Technic"
                        &
  Mekatronik Teknikeri
safa26
Stajyer
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 01 Eylül 2010, 19:09:17 »

deli rüzgar bişey daha sorcam mesela ben eskişehirde sivil havacılık kazanamadım ( inşallah kazanırım )kendi bölümümün meslek yüksek okulunu bitirdim 2 yıllık sonra başvurumu yapıcam teknisyenlik için yoksa kpssyle ilgisi varmı hem ben bilgileri nasıl öğrencem nasıl olcak kısa zamanda nerden bilgi sahibi olcam .. şimdiden teşşekkürler Cheesy
Zeyn'Epmin
Co-Admin
*

sonsuZa kadar... =))

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 01 Eylül 2010, 21:06:08 »

deli rüzgar bişey daha sorcam mesela ben eskişehirde sivil havacılık kazanamadım ( inşallah kazanırım )kendi bölümümün meslek yüksek okulunu bitirdim 2 yıllık sonra başvurumu yapıcam teknisyenlik için yoksa kpssyle ilgisi varmı hem ben bilgileri nasıl öğrencem nasıl olcak kısa zamanda nerden bilgi sahibi olcam .. şimdiden teşşekkürler Cheesy

KPSS ile herhangi bir ilgisi yok. THY ilan koyarak alıma gidiyor bunları takip ederek başvurabilirsiniz.

Önce bir İngilizce sınava tabi tutulacaksınır, başarılı olursanız mülakata gireceksiniz. Hepsini geçerseniz de 4-6 aylık kursa başlatılacaksınız.

ZeynEpmin..

"Turkish Technic"
                        &
  Mekatronik Teknikeri
safa26
Stajyer
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 01 Eylül 2010, 23:57:01 »

peki ben otomasyon 2 yıllık mezunu olursam başvurursam ingilizceyi geçersem benim uçak bakımla ilgili bilgim yok ,nasıl öğreneceğim bilgileri ,elektrik-elektronikle ilgili felan,
e-tikvesli
WebMasteR
Administrator
*

Karizma Puanı: 899

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : 02 Eylül 2010, 00:08:18 »

peki ben otomasyon 2 yıllık mezunu olursam başvurursam ingilizceyi geçersem benim uçak bakımla ilgili bilgim yok ,nasıl öğreneceğim bilgileri ,elektrik-elektronikle ilgili felan,

4-6 Ay arası sizi Teknisyen Yetiştirme Programına dahil edecekler. Bu süre kapsamında eğitimlerinizi tamamladiktan sonra aynı soruyu soracağinizi sanmiyorum Smiley

safa26
Stajyer
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 02 Eylül 2010, 00:30:35 »

e-tikveşli mesela ben 2 yıllık otomasyon bölümü mezunuyum sonra başvurdum sadece ingilizce snavımı yoksa teknik bilgilerle ilgili sınavda varmı çünkü benim bi bilgim olmayacağı için geçemem yani ? mülakat nasıl oluyor biraz açarmısın? bide geçersem inşallah 4-6 ayda bütün teknik bilgileri öğrenebilecekmiyim ? teşekkürler
SonTech
Öğrenci
*

Karizma Puanı: 2

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 07 Eylül 2011, 17:37:40 »

arkadaşlar benimde bir sorum olucak . bende ucak bölümünü kazandım ama aklımdada elektrik elektronik var sizce hangisine gitmeliyim ? lütfen biri yardım edebilirmi ?

Sayfa: [1]
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer: