Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Havacılıktan Daha Ötesi

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Uçak Teknisyenliği?  (Okunma Sayısı 2701 defa)
diyar2112
Öğrenci
*

Karizma Puanı: 2

Üyelik Bilgileri
« : 30 Ocak 2010, 11:18:30 »

Merhaba Arkadaşlar Sizlere Kısaca Sorum Olacak Öncelik İle Eğitimlerimi Sizlere Yazim

Doğum Tarihim: 02.04.1990

Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi: Elektrik Bölümü         
Meslek Yüksek Okulu            : Elektronik Haberleşme  ( Mezun)
Üniversite İktisat Fakültesi AÖF  : Uluslararası İlişkiler (1. Sınıf Öğrencisi)
İngilizce   Seviyesi              : ( A1-A2-B1-B2) Kurlarına Yeni Başladım  toplam 4 kur eğitim almayı düşünüyorum şimdilik A-1 seviyesinden yani başlandıç seviyesinden başladım

Şimdi soruma gelicek olursak ne zamandan beridir araştırmaktayım ama bir sonuca varamadım açıkcası Uçak teknisyeni olmak istiyorum benim bitirdiğim elektronik haberleşme bölümünden  uçak teknisyeni olabilirmiyim bunun için ne yapmam gerekli nerelere müracaat yapmam gerekli lisans almak için nerede eğitim seminer vesayre yapmam gerekli detaylı bilgi sağlarsanız sevinirim şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
Zeyn'Epmin
Co-Admin
*

Karizma Puanı: 2826

sonsuZa kadar... =))

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 31 Ocak 2010, 15:54:21 »

Merhaba Arkadaşlar Sizlere Kısaca Sorum Olacak Öncelik İle Eğitimlerimi Sizlere Yazim

Doğum Tarihim: 02.04.1990

Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi: Elektrik Bölümü         
Meslek Yüksek Okulu            : Elektronik Haberleşme  ( Mezun)
Üniversite İktisat Fakültesi AÖF  : Uluslararası İlişkiler (1. Sınıf Öğrencisi)
İngilizce   Seviyesi              : ( A1-A2-B1-B2) Kurlarına Yeni Başladım  toplam 4 kur eğitim almayı düşünüyorum şimdilik A-1 seviyesinden yani başlandıç seviyesinden başladım

Şimdi soruma gelicek olursak ne zamandan beridir araştırmaktayım ama bir sonuca varamadım açıkcası Uçak teknisyeni olmak istiyorum benim bitirdiğim elektronik haberleşme bölümünden  uçak teknisyeni olabilirmiyim bunun için ne yapmam gerekli nerelere müracaat yapmam gerekli lisans almak için nerede eğitim seminer vesayre yapmam gerekli detaylı bilgi sağlarsanız sevinirim şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

Üniversitede uçak bakım bölümlerinden birinde okursan uçak teknisyeni olabilme imkanın doğar.

ZeynEpmin..

O şimdi Uçak Teknisyeni..
      "Turkish Technic"
                        &
  Mekatronik Teknikeri
Sayfa: [1]
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer: